Contact

Voor vragen, opmerkingen, taxaties of meer informatie, kunt u contact met ons opnemen via het formulier aan de rechterzijde (onderaan op mobiel). Binnen 2 werkdagen kunt u een reactie van ons verwachten.

  • Telefoonnummer: 050-5532122
  • E-mailadres: info@aca-auctions.com
  • Bezoekadres: Vechtstraat 45, Groningen
  • WhattsApp: 0636215088

Taxatie van uw goederen

Wilt u uw waardevolle goederen laten taxeren? Ons deskundig team staat voor u klaar. Vul het formulier in en wij zullen u begeleiden in het taxatieproces.

Lees meer over Taxatie bij Veilinghuis Klinkhamer

Verkoop in een veiling

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw bezittingen op een veiling? Wij bieden een vakkundige en betrouwbare service. Meer informatie over het veilingproces ontvangt u door het invullen van het contactformulier.

Lees meer over Inbrengen bij Veilinghuis Klinkhamer

Bieden op onze veilingen

Ontdek een prachtige selectie van bijzondere items en unieke stukken waarop u kunt bieden. Neem contact met ons op via het formulier voor meer informatie over onze veilingen en hoe u kunt deelnemen.

Boedels

Heeft u hulp nodig bij het afhandelen van een boedel? Ons gespecialiseerde team kan u ondersteunen, of het nu gaat om een complete boedelveiling of de verkoop van specifieke items. Vul het contactformulier in voor advies en meer informatie.

Wij kijken uit naar uw bericht en staan klaar om u van dienst te zijn. Vul het formulier in aan de rechterzijde (onderaan op mobiel) en we zullen spoedig contact met u opnemen.

Contact

premium bootstrap themes
Veilinghuis Groningen:
Veilinghuis Klinkhamer
Vechtstraat 45
9725 CT Groningen
Telefoonnummer
050-5532122
E-mailadres
info@aca-auctions.com


Scroll omhoog