Taxatie bij Veilinghuis Klinkhamer

Bij Klinkhamer Veilinghuis bieden we gratis taxatie aan voor uw waardevolle spullen. Of het nu gaat om antieke objecten, curiosa of Aziatische kunst, onze deskundigen staan klaar om u te helpen met een professionele waardering. Ons doel is om u de beste service te bieden, zodat u de optimale opbrengst kunt behalen uit uw bezittingen.

Wilt u uw items laten taxeren? Neem contact met ons op via info@aca-auctions.com of bel ons op 050-5532122. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het ontdekken van de waarde van uw schatten.

Taxatie aan huis

Wij bieden de mogelijkheid voor een taxatie aan huis. Onze experts komen naar uw locatie voor een professionele taxatie van uw objecten.

Taxatie bij het Veilinghuis in Groningen

Bezoek ons veilinghuis in Groningen voor een taxatie. Maak een afspraak en breng uw objecten mee voor een deskundige beoordeling.

Taxatie op basis van foto's

Stuur ons foto's via WhattsApp 0636215088 van uw objecten voor een eerste taxatie. Dit geeft een indicatieve waarde waarna u kunt besluiten voor een uitgebreidere taxatie.

Verkopen

Na taxatie kunt u ervoor kiezen uw objecten via ons veilinghuis te verkopen. Wij adviseren en begeleiden u bij het gehele verkoopproces.

Meer over Verkopen bij Veilinghuis Klinkhamer

Taxaties voor andere doelen

Wij verzorgen taxaties voor diverse doeleinden, zoals voor verzekering, verdeling of successie. Onze taxateurs zijn deskundig en bevoegd voor officiële taxatierapporten.

 

Contact

premium bootstrap themes
Veilinghuis Groningen:
Veilinghuis Klinkhamer
Vechtstraat 45
9725 CT Groningen
Telefoonnummer
050-5532122
E-mailadres
info@aca-auctions.com


Scroll omhoog