Gouden Kans: Gouden Tientjes bij Veilinghuis Klinkhamer

Bij Veilinghuis Klinkhamer draait alles om het ontdekken van schatten uit het verleden. Onze aankomende veiling belooft wederom een historisch spektakel te worden. Een van de hoogtepunten zijn de "Gouden Tientjes" een serie van Nederlandse gouden munten doordrenkt met geschiedenis en koninklijke allure.

Een duik in de geschiedenis

De gouden tientjes zijn meer dan alleen geldstukken; het zijn verhalenvertellers van een voorbij tijdperk. Geslagen tijdens de regeerperioden van Koning Willem I tot en met Koningin Juliana, vertegenwoordigen deze munten een rijke Nederlandse historie en erfgoed. Het design van elke munt reflecteert de kunst en cultuur van het tijdperk waarin het werd gemaakt, waardoor elke munt uniek is in zijn soort.

De collectie bij Veilinghuis Klinkhamer

In onze aankomende veiling presenteren we met trots een collectie van deze gouden tientjes:

  1. Gouden tientje Wilhelmina 1911 - Een klassiek stuk uit het begin van de 20e eeuw. Bekijk Kavel
  2. Gouden tientje Willem III 1876 - Een zeldzaam exemplaar van de late 19e eeuw. Bekijk Kavel
  3. Gouden tientje Wilhelmina 1912 - Een fijn voorbeeld van vroeg 20e-eeuws vakmanschap. Bekijk Kavel
  4. Gouden tientje Wilhelmina 1925 - Een blikvanger uit de roaring twenties. Bekijk Kavel

En vele andere schitterende exemplaren, elk met een eigen verhaal en historie. Bekijk onze volledige catalogus voor meer details.

Waarom investeren in gouden tientjes?

Gouden tientjes zijn niet alleen aantrekkelijk voor verzamelaars vanwege hun historische waarde, maar ook als investering. Goud blijft een stabiele investering, en de toegevoegde historische en culturele waarde van deze munten verhoogt hun potentieel aanzienlijk. Of u nu een ervaren verzamelaar bent of een nieuwe liefhebber van historische munten, de gouden tientjes bieden een unieke kans.

Bezoek onze veiling

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze bijzondere veiling. Ontdek de rijke geschiedenis en het vakmanschap van deze gouden tientjes en misschien wordt u wel de trotse eigenaar van een stuk Nederlandse historie.

Voor meer informatie, bezoek onze website en registreer u om deel te nemen aan de veiling. Mis deze kans niet om een deel van de Nederlandse geschiedenis in huis te halen!

Contact

Groningen
Veilinghuis Klinkhamer
Vechtstraat 45
9725 CT Groningen
Kampen
Veilinghuis Klinkhamer
Gasthuisstraat 10
8261 BS Kampen
Telefoonnummer
050-5532122
E-mailadres


Scroll omhoog